Topmøde med mig selv

Topmøde med mig selv

Skrevet d.  12. november 2014

Personlig SPARRING ad libitum

‘continuous improvement’

 

  • Tror du på – uanset at det går dig forrygende – at du som menneske blive bedre, skarpere, mere autentisk og derved præstere mere og bedre?
  • Har du tænkt på, hvor meget overskud du kunne få, til dig selv, din familie og din virksomhed, hvis du havde et beredskab af strategier til at håndtere de udfordringer, der måtte vise sig?
  • Vil du have et beredskab af unikke strategier, som helt autentisk er dine personlige, og som du derfor ikke behøver at rådføre dig med andre om, eller bruge mere tid på at reflektere over, om det nu også er den rigtige måde i denne situation?

 

FORLØB
Personlig Sparring ad libitum indeholder de elementer, der giver mening for dig.
Du definerer selv dit ønskede udbytte.

Alle forløb er forskellige, fordi indholdet kontinuerligt tilpasses din aktuelle situation m.h.t. indhold, sted, tempo, tid, form etc.

Kort sagt, du har fri adgang til min tid og mine ressourcer, herunder:

  •  Inspiration specifikt målrettet dig, og den situation du er i lige nu og her
  • Teknikker og øvelser specifikt målrettet dig, og den situation du er i lige nu og her
  • Executive coaching og sparring
  • Adfærds- og personprofiler

 

INDHOLD
Eksempler på emner, som ofte kommer op, er:

Personlige styrker og værdier, at vælge sine kampe, at sætte ord på sit personlige brand, kende sine egne succeskriterier, at coache og udvikle medarbejdere, at spotte potentiale/talent, at håndtere svære samtaler, at kommunikere bredt, at forbedre samarbejde, at skabe tillid , at motivere dig selv og andre, potentialet i dit mind-set / tankegange, feedback som udviklingsværktøj, positiv psykologi (læren om trivsel). 

 

UDBYTTE

Det individuelle forløb hos Work-at-Life er 100% tilpasset din personlige situation og dine aktuelle udfordringer. Dermed bliver resultatet dine unikke strategier, og dine egne helt lav-praktiske tilgange, for at skabe mere ro, fokus, balance & bedre præstation i hele dit liv. Afhængig af dine mål, vil du løbende blive bedre til at prioritere, føle dig, og fremstå som, handlekraftig og beslutningsdygtig.


Udbyttet af forløbet er din personlige strategi for at kunne trives, og præstere.


For at kick-starte den proces, indledes alle individuelle forløb med en grundig afklarende samtale, herunder målsætning og forventningsafstemning. Du er sikret, at din situation er ‘top-of-mind’ for mig igennem hele forløbet, fordi det til enhver tid udbydes eksklusivt til ikke over 3 personer.

 

MÅLGRUPPE
Løbende sparring anbefales især til travle ledere og specialister, der har stor indflydelse på virksomhedens eller organisationens resultater.

 

PRIS
Løbende sparring koster 25.000 for opstart og de første 3 måneder, herefter 5.000 per måned ekskl. moms, hvilket er en begrænset investering sammenlignet med den personlige glæde og trivsel, øget effektivitet & handlekraft, som du og din arbejdsplads får glæde af i tiden fremover.

 

OPSTART
Ingen forløb startes op uden forudgående afklarende personligt møde, som du kan bestille direkte HER, per telefon 5149 6006 eller e-mail nl@workatlife.dk.

 

Kunderne udtaler:

Jeg gjorde mig ikke klart, hvor stort udbytte jeg fik af samarbejdet – og på så mange fronter – før bevillingen løb ud, og det var slut.
Ny leder

Luksus med ‘tid til mig’, men smæk for pengene. Min familie, og mine medarbejdere, er blevet gladere.
CEO

Værdifuldt med sådan et privat rum, hvor man kan tænke tanker, blive trykket på maven, og blive klar i knolden til en travl hverdag.
Sælger

Supereffektivt, jeg blev klogere på de 6 måneder, end på de foregående 10 år tilsammen.
Service-chef