Forebyg stress YOUR WAY

Forebyg stress YOUR WAY

Skrevet d.  6. marts 2015

Metoderne, som anvises til at forebygge stress, er uendelige:

Søvn, hvile, ro, motion, ‘uperfekt’, kost, struktur, faste, vinterbadning, massage, vitaminer og kosttilskud, kranio-sakral terapi, tillid, mental robusthed, mindfulness, selv-kærlighed, meditation, yoga, religion, humor, planlægning, vejrtrækning, ferie, fællesskab, sex, zone-terapi, dagbog, kærlighed, netværk, kultur, handlekraft, healing, gode relationer, kompetence-udvikling, ekstrem-sport, tillid, gode vaner, dagbog, klare roller, psykologisk kapital, social kapital, forventningsafstemning, dans, spiritualitet, e-mail kultur, personlig udvikling, psyko-terapi, hypnose, dagslys, positiv psykologi, 3 principles, mindset, anerkendelse, konstruktiv kritik, feedback, nærvær, glæde, værdier, talenter/styrker etc. etc. etc. *

Alt sammen superfint, sålænge du husker at:
Den bedste måde at forebygge stress er…… DIN EGEN!

Det der virker for dig !

Der er rigtig mange ting, der virker for nogen (på forskellige måder), men der er desværre ikke én enkelt ting, som virker for alle.

Du kan bruge uforholdsmæssig meget af din kostbare tid (dit kostbare liv!) på at indsamle viden og afprøve et utal af metoder. Ja, faktisk møder jeg mennesker, der bliver stressede i forsøget på at slippe af med stress, simpelt hen fordi metoderne forekommer uoverskuelige.

Stress-forsvar ☂ / trivsels-sikring

Lad os rette opmærksomheden på det faktum, at vigtigst for os alle er at leve et liv, hvor vi er både glade og produktive. De to begreber hænger uløseligt sammen.
Men selvfølgelig har vi hver vores definition af, hvad der gør os glade, og på hvilken måde vi er / føler os mest produktive.

Derfor giver det dyb mening at være opmærksom på sit optimale personlige ‘stress-forsvar’. Jeg vil foretrække at kalde det ‘trivsels-sikring’, for i grunden er det bare den livslange stræben efter at være et lykkeligt menneske.

Vil du have hjælp til at finde din egen vej i junglen af gode råd, og finde DET DER VIRKER for lige præcis dig – det der gør dig både glad og produktiv – så hører jeg gerne fra dig.