Andre siger

ANDRE SIGER

”I et karriere-mæssigt vadested havde jeg brug for at få indspark for at komme videre, og Hanne Alsen og hendes forløb omkring håndtering af overgange var det helt rigtige for mig. Med sin tro på individet og sin vedholdende insisteren fik jeg skabt præcis den klarhed, som jeg ledte efter. Står du i et tilsvarende vadested – personligt som karriere-mæssigt – kan Hanne med sikkerhed hjælpe dig til det næste niveau.

Jesper Frederiksen – Head of Lean Transformation, Danish Crown

 

 

”Hanne er skarp, hamrende professionel og effektiv. Hendes måde at håndtere mennesker på og guide dem frem til deres mål er bemærkelsesværdig.
Læg dertil, at hun er sød, behagelig og godt selskab, så har du et dækkende indtryk af den helt rigtige person til at hjælpe dig, dine medarbejdere eller din virksomhed frem mod forandringer.”

Steen Kræmer Rasmussen – Kommunikationsrådgiver, Kræmer Kommunikation

 

 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Hanne i en årrække i Martin Professional – først som kollega, og siden 2009 som ekstern samarbejdspartner.

Jeg kender Hanne som en særdeles professionel og engageret person.

Med Hanne som fast tilknyttet ekstern HR partner fik virksomheden en fleksibel løsning, hvor vi kunne trække på hendes kompetencer indenfor rekruttering, ledelsessparring samt implementering af diverse udviklings- og forandringstiltag – når behovet var der.

Hanne fulgte i kraft af opgaverne løbende forretningens udvikling, og var i praksis en integreret del af kulturen. Det var til gavn for samarbejdet hver gang en ny opgave skulle løses; Opgavebeskrivelse og -overdragelse var meget let og tryg for virksomheden, og det skabte den ønskede sikkerhed, hurtighed og kontinuitet i opgaveløsningen – uden at kompromittere kvaliteten

Eva Hein – Director, Head of Facility Management & Service at Danske Commodities A/S

 

 

Jeg har haft 10 rekrutteringsforløb sammen med Hanne, og hun gør job-samtalen til en positiv oplevelse både for virksomheden og ansøgeren.
Hun sikrer, at man får et 360 graders billede af ansøgeren og man får afdækket kritiske spørgsmål såvel som ambitioner. På den måde skaber hun en klar afstemning, og sikrer at kandidaterne både passer til jobbet og virksomhedens kultur.
Hun sikrer et godt match !

Peter Hanghøj – Head of Sales Support & Service

 

 

Hanne er en professionel coach, som jeg har været så heldig at arbejde sammen med ifb. afklaring af job og karriere.
Gennem værdiafklarende spørgsmål og en personlighedstest har hun guidet mig igennem en urskov af tanker og ord hen til en mental park med luft og grønne områder med tydelige stier, som er mulige at gå. Det har været en uundværlig proces at arbejde med Hanne, og hendes rolige og erfarende væsen skaber tryghed og tillid i relationen.
Ønsker man en professionel samarbejdspartner, der kan flytte mennesker, så skal man ringe til Hanne.

Henriette Fredslund Jacobsen – Graphic Designer at Sketchdesign

 

 

”Jeg oplever Hanne som en utrolig talentfuld coach. Hun er oprigtig interesseret i din historie. Utrolig dedikeret – og den energi, der flyder mellem hende og kunden, skaber umiddelbar effekt.

Hun er opmærksom på personen, og forstår at respektere den personlige integritet, men samtidig er hun ikke bange for at udfordre kunden både i ord og handling. Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling.”

Rikke Bruun Jelle – Senior projektchef, TDC Hosting

 

 

”Jeg kan kun give Hanne Alsen min allerbedste anbefaling til både enkeltpersoner og grupper. Hanne giver dig overblikket tilbage; Generelt, men også i forhold til et specifikt emne. Med Hannes hjælp vil du finde svar på dine spørgsmål selv. Hun er en excellent og dedikeret coach, både i forhold til dit professionelle og dit private liv – fx i forhold til at beslutte din karrierevej, optimere dine ressourcer, etc.
Hanne er også en meget inspirerende coach. Når hun arbejder med grupper, er hun især god til at hjælpe gruppen til at finde teamspirit, og sætte ord på det noget, der fremadrettet skaber værdi.

Katrine Bøje – Marketingchef, Martin Professional

 

 

”Kompetent, loyal og dedikeret. Hanne arbejder grundigt og med en høj grad af empati. Hanne kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer i en organisation og er højt respekteret.”

Henrik Dyre Pedersen – Group Vice President, After Sales, Martin Professional

 

 

”Genial kommunikator og stærk facilitator, som mestrer tværkulturelle problemer.”

Peter Dam Madsen – CFO, Asetek

 

 

”Hanne er ekstremt dedikeret, fokuseret og organiseret, og er en person, som er meget bevidst om succes i, hvad end hun beskæftiger sig med.

Andrew Craig Cross – Senior Manager, Green Beacon Solutions

HanneAlsen
work at life